Sobre mi

Vaig néixer a Barcelona l’any 1977 i visc a Granollers amb la meva parella i el nostre fill, amb ells aprenc què és la vida. Des que recordo m’han agradat els silencis, aquells moments on se’ns revela el més genuí de nosaltres mateixos. Va ser aquest interès el que em va portar a estudiar Psicologia.

Compaginant feina i estudis, l’any 2003 em vaig llicenciar en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Tot just llicenciat, els dos primers anys vaig treballar com a psicòleg en pràctiques, i després vaig decidir fer un salt cap al món social per conèixer altres necessitats i visions (discapacitat, malaltia mental, addiccions, immigració i pobresa). Vaig estar quatre anys treballant en diferents projectes per tornar, el 2009, al camp de la psicoteràpia, ja pel meu compte, formant-me i amb temps finalitzar el Màster en Psicoteràpia per la Universitat de Girona.

Aquesta formació unida a experiències personals, fan que tingui una visió relacional, sistèmica, de la persona i dels problemes psicològics: som fruit de les nostres relacions; amb nosaltres mateixos, amb els altres i amb el món. I la psicoteràpia és la caixa d’eines que serveix per tractar de comprendre com s’originen, es mantenen i es resolen els problemes psicològics. Tracto fer la teràpia el més breu possible, focalitzant la intervenció en allò concret i en l’avanç.

Compagino la meva dedicació professional amb altres aficions, que en l’actualitat són la filosofia, la informàtica i seguir formant-me. A la meva vida i en la consulta m’agrada ser amable, honest, creatiu i resolutiu. I posar esforç en seguir millorant cada dia.

Salutacions,

Ismael