Ús de les galetes

El prestador pel seu propi compte o la d’un tercer contractat per a la prestació de serveis de medició, poden utilitzar galetes quan un usuari navega pel lloc web. Les galetes són fitxers enviats a el navegador per mitjà d’un servidor web amb la finalitat de registrar les activitats de l’usuari durant el seu temps de navegació.

Les galetes utilitzades pel lloc web s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l’usuari. Mitjançant l’ús de les galetes és possible que el servidor on es troba la pàgina, reconegui el navegador utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla. S’utilitzen també per mesurar l’audiència i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de galetes i per impedir la instal·lació en el seu equip. Si us plau, consulta les instruccions i manuals del teu navegador per ampliar aquesta informació. Per utilitzar el lloc web, no és necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les galetes enviades pel lloc web, o el tercer que actuï en nom seu. Les galetes utilitzades en aquest lloc web tenen, en tot cas, caràcter temporal amb l’única finalitat de garantir els recursos de servidor per a la navegació. En cap cas s’utilitzaran per recollir informació de caràcter personal. Aquest lloc fa servir les galetes pròpies de la plataforma WordPress.

Google Analytics

Google Analytics és un servei d’analítica de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware amb oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units. Google Analytics utilitza cookies, arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar al lloc web a analitzar l’ús que fan els usuaris de la teva navegació. La informació que genera la cookie sobre el teu ús del lloc web (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del teu ús del lloc web, recopilant informes de l’activitat i prestant altres serveis relacionats amb l’ús d’internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la teva adreça IP amb cap altra dada de què disposi Google. Pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada del teu navegador, però, has de saber que si ho fas pot ser que no puguis utilitzar la plena funcionalitat d’aquest lloc web. A l’utilitzar aquest lloc web consents el tractament d’informació sobre tu per Google en la forma i per als fins a dalt indicats. Política de privadesa de Google Analytics.